BRITISH SPORTS CAR MEETING 2007

Årets rally startade i Gnesta vid STOPP Matmarknad. Redan vid starten kl 10 var ett stort antal bilar på plats. Under 90 minuter skickades sammanlagt 70 bilar ut längs vägarna.

Vid första kontroll hos Rolf skulle man pricka bakluckan på hans bil med frisbee (plastlock). Inte så svårt trots att vinden var ganska kraftig. På grund av en fadäs i roadbook (en saknad rad) var det inte helt trivialt att hitta vägen via Skåttvångs gruva. Hos Jan var det sedan dags att kolla vad man visste om olika oljor (färg och viskositet). Något som de flesta klarade galant.

Till målgången i Mariefred klarade sig alla. Inga fler haverier eller problem med alla MC. Den tjusiga mål-banderollen var dock i vår utan den skulle välkomna ett antal T-fordar som också var på väg runt Mälaren. 

Gripsholms Slott hade välvilligt låtit oss använda en stor fin gräsmatta för uppställning av våra bilar. I samband med att startkortet lämnades in fick man gissa vikten på en svetsfläns. Normalt kopplar den ihop vattenledningar hos Norrvatten men i dag utgjorde den skiljefråga.

På utsatt tid förrättades prisutdelning. På länkarna nedan finns all info om rallyt. 

Bansträckning
Rätta svar
Resultat
Medaljörer
Starten
fler startbilder
Målet
fler målbilder..
och ännu fler..

 

Våra generösa Sponsorer:

För mer info om BSCM och hemsidan: webmaster
Senast uppdaterad: 2008-04-23